maanantai 8. helmikuuta 2016

Tuija

Isäni opetti meitä tyttöjään ajattelemaan itse, kyseenalaistamaan asioita ja jopa omia ajatuksia. Nuoresta saakka toimieni ja ajatusteni kriteeri ei ole ollut se "kun muutkin tekevät". Hyvin nuorena ihastuin myös ajatukseen sekä käytäntöön hoitaa itse itseään.

Ihmisen hoitamista aloin kuitenkin opiskella vasta neljä lastani saatuani. Halusin hoitaa lapseni mahdollisimman hyvin. Perehdyin luonnonmukaiseen viljelyyn. Maaseudulla asuessamme keräsin, kalastin ja viljelin pitkälti ruokamme. Vaivat hoidin yrteillä, ruokavaliolla, vyöhyketerapialla ja homeopatialla. Siitä lähtien olen myös opiskellut ihmistä monelta puolelta. Vanhin lapsistani täyttää tällä viikolla 30 vuotta. Nuorin on 24 -vuotias. Opiskeluni on siis pian kestänyt neljännesvuosisadan. Tänä vuonna valmistun nelivuotisesta Dynamis-koulusta, joka on jatkokoulutus jo valmiille homeopaatille.

Oma vastaanotto minulla on ollut vuodesta 1997. Diplomiin asti olen opiskellut modernista vyöhyketerapiasta (v.1994) ja klassisesta homeopatiasta (v.2000). Vastaanottoa olen pitänyt mm. Joensuussa, Kuopiossa, Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Lahdessa. Tällä hetkellä otan vastaan Mariankatu 15 B (katutaso) Lahti. Vastaanotolleni on ajanvaraus, tiistaisin pidän myös homeopatian akuuttiklinikkaa, jonne voi tulla ilman ajanvarausta.


Olen keski-ikäinen neljän lapsen äiti, ja moninkertainen isoäiti. Toista kertaa naimisissa ja nykyisen miehen mukana samaan talouteen tulleille tytöille se vaativampi vanhempi. Perheeseeni on kuulunut myös kissoja, koiria ja akvaariokaloja, joita kaikkia olen hoitanut homeopatialla.

Kuva on otettu toissa vuoden syksyllä, jolloin olin kolme viikkoa tekemässä homeopatiaa Tansaniassa "Homeopathy for Health in Africa" järjestön klinikoilla, joilla hoidetaan mm. AIDS-potilaita homeopatialla.

Kotisivuni löytyvät osoitteesta www.tuijakokko.fi
s-posti: tuijakokko@tuijakokko.fi
puh. 050-5413423
Facebookissa ylläpidän sivua Luonnonlääketiede ja Sielun kuiskaus
Blogeja minulla on useampia: "Ajateltuna luonnollisesti", "Homeopaatti täältä Sinne ja takaisin" sekä "Itse asiasta".

Vastaanottoni on maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin Mariankatu 15 B.
Tiistaisin pidän akuuttiklinikkaa klo 12-17 . Silloin opastan ja neuvon itsehoitoa. Akuutin homeopaattisen lääkkeen määrittelystä otan 10 €.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti